DELS Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste DELS nieuws

Traverse Dieren update: kruising Kanaalweg (N786) & Spankerenseweg blijft dicht tot en met uiterlijk 27 augustus 2018 (17:00 uur) voor alle verkeer

Beste Lezer,

Hierbij stuur ik u een belangrijke update over de afsluiting van de kruising Kanaalweg (N786) & Spankerenseweg in Dieren:

Kruising Kanaalweg (N786) & Spankerenseweg blijft dicht tot en met uiterlijk 27 augustus 2018 (17:00 uur) voor alle verkeer

Anders dan voorzien en eerder gecommuniceerd blijft de kruising Kanaalweg & Spankerenseweg in Dieren tot en met uiterlijk maandag 27 augustus 2018 (17:00 uur) afgesloten voor alle verkeer. Belangrijkste reden is dat de nieuwe stoplichteninstallatie ter hoogte van het kruispunt Spankerenseweg/N786/Edybrug pas op zaterdag 25 augustus getest kan worden. Het kruispunt kan pas worden vrijgegeven als de test positief is verlopen. Daarnaast heeft de aannemer meer tijd nodig om de benodigde werkzaamheden binnen de afsluiting uit te voeren. Gelet op de marktomstandigheden en de vakantieperiode wordt het steeds ingewikkelder om goed gekwalificeerd personeel te vinden waardoor het lastiger is om in capaciteit op te schalen en de beschikbare menskracht aaneengesloten in te zetten.

Het langer afsluiten van de kruising Kanaalweg & Spankerenseweg voor alle verkeersdeelnemers raakt vele belanghebbenden op diverse manieren. Anderzijds krijgen veiligheidsoverwegingen logischerwijs altijd voorrang: de aannemer moet te allen tijde veilig kunnen werken. Door middel van de ingestelde omleidingen blijven alle bestemmingen bereikbaar. Indien de kruising eerder kan worden opengesteld dan nu verwacht, gebeurt dit uiteraard.

Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Wilco Zeilmaker
A.W. Zeilmaker l Omgevingsmanager l Combinatie Traverse Dieren 

Postadres I Postbus 8 I 2990 AA Barendrecht
Factuuradres I Combinatie Traverse Dieren I Postbus 8 I 2990 AA Barendrecht

M +31(0)6 20 82 06 45 | w.zeilmaker@civitron.nl

Besix Nederland Branch l Hegeman Beton- en Industriebouw B.V. l Mourik Groot Ammers B.V.

Jouw stem is belangrijk

Heeft u finaciele problemen door de hoogte van de nieuwe energie tarieven

Contact met ons opnemen

Secretariaat: Mick Stomp

Binnenweg 32
6955AX Ellecom

Telefoon: 06-23583099
Email: info@dels.nl

Nieuwsbrief inschrijving

Geef uw email adres op, wij zenden u meer informatie.