Volg DELS ook op:

    Home Bestuur DELS-leden Nieuwsbrief Links Zonnepanelen
        Login Leden Nieuws Agenda Activiteiten

Nieuws:
Op deze pagina leest u allerlei nieuwsberichten met interessante informatie, waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen. Klik hier voor het nieuws-archief.

Bekendmakingen gemeente Rheden (21-08-2014)
De bekendmakingen van de gemeente Rheden van woensdag 20 augustus 2014 Klik hier voor meer informatie.

Eenvoudig toegang tot bedrijfsinformatie met de app van de KvK (21-08-2014)
Deze app geeft u op een eenvoudige en toegankelijke manier bedrijfsinformatie uit het officiële Nederlandse Handelsregister. De app biedt u als ondernemer snel en overal toegang tot alle inschrijvings- en vestigingsinformatie vanuit het bedrijfsleven. De app geeft ook de mogelijkheid om producten aan te schaffen en deze aankopen via e-mail te verzenden en te delen.
Snel en overal toegang tot relevante informatie vanuit het Handelsregister, informatie die u helpt bij de ontwikkeling van uw onderneming. Klik hier voor meer informatie.

Conjunctuurenquête Nederland (21-08-2014)
Het vertrouwen van ondernemers in Nederland was in het derde kwartaal van 2014 positief. Wel was er sprake van een kleine afname ten opzichte van vorig kwartaal. Deze en meer verwachtingen en oordelen van ondernemers zijn terug te vinden in de rapportage van Conjunctuurenquête Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Explosieven niet aangetroffen bij station Dieren (21-08-2014)
Van 18 tot en met 21 augustus is het terrein van de toekomstige parkeervoorziening aan de Noorder Parallelweg in Dieren onderzocht op de aanwezigheid van explosieven. Deze zijn niet aangetroffen. Klik hier voor meer informatie.

Buitenplaats Middachten onder de aandacht (21-08-2014)
De aanleg van de buitenplaats Middachten berust op eeuwenoude structuren zoals schaapsdriften en hessenwegen. Daarvan is nog veel herkenbaar in het landschap. De heren van Middachten wisten deze oude aanleg op ingenieuze wijze om te vormen tot een betoverende parkaanleg. Klik hier voor meer informatie.

Bekendmakingen gemeente Rheden (14-08-2014)
Ingediende aanvragen omgevingsvergunning. Klik hier voor meer informatie.

Rhedens fiets4daagse (14-08-2014)
Doe je ook mee aan de kindertocht 16 augustus?? Een echte vuurspuwer bij kasteel Middachten, cupcakes maken, en meer. Klik hier voor meer informatie.

BIZ terug van weggeweest. (08-08-2014)
Sinds 2012 was het niet meer mogelijk voor ondernemers en gemeenten om bedrijveninvesteringszones (BIZ), op te richten. Klik hier voor meer informatie.

Lopen werkgevers geld mis? (08-08-2014)
Er wordt weinig gebruik gemaakt van de premiekorting van maximaal 7.000 euro per jaar, gedurende twee jaar, bij het aannemen van een jongere tussen 18-27 met een uitkering voor 32 uur of meer! Klik hier voor meer informatie.

Bedenktijd bij ontslag (08-08-2014)
Nieuw in de huidige wet Werk en Zekerheid is dat de werknemer na 1 juli 2015 een wettelijke bedenktijd heeft van veertien dagen. En dat je de werknemer van deze bedenktijd op de hoogte moet brengen! Klik hier voor meer informatie.

Zaterdag 4 oktober Dierendag in Dieren op het Winkel Centrum Dieren (Callunaplein) (07-08-2014)
De Stichting Dieren met Dieren organiseert op 4 oktober, dierendag, weer een grote dierenmarkt waar van alles te beleven is voor jong en oud. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur, roofvogelshow, marktkraampjes, film Rio 2, dierenbuffet etc.
Klik hier voor meer informatie.