Volg DELS ook op:

    Home Bestuur DELS-leden Nieuwsbrief Links Zonnepanelen
        Login Leden Nieuws Agenda Activiteiten

Nieuws:
Op deze pagina leest u allerlei nieuwsberichten met interessante informatie, waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen. Klik hier voor het nieuws-archief.

DELS avonden datums noteren. (12-09-2014)
Om vast te noteren:
Zaterdag 1 november DELS avond in de schouwburg Theothorne.
Donderdag 11 december diner in restaurant De Luchte.
Nadere gegevens volgen nog. Klik hier voor meer informatie.

Ondernemerscafé Gemeente Rheden, locatie Gemeentehuis De Steeg. (12-09-2014)
Datum volgt nog.

De Steeg krijgt digitale flitspaal (28-08-2014)
DE STEEG - De flitspaal aan de Hoofdstraat in De Steeg wordt vernieuwd. In plaats van de bestaande analoge flitspaal, komt een digitaal exemplaar.
De vervanging maakt deel uit van een landelijk project onder leiding van het Openbaar Ministerie. Groot voordeel van digitale palen is dat deze 24 uur per dag aanstaan en de verwerking van de boetes minder politiecapaciteit vergt.
Klik hier voor meer informatie.

Eenvoudig toegang tot bedrijfsinformatie met de app van de KvK (21-08-2014)
Deze app geeft u op een eenvoudige en toegankelijke manier bedrijfsinformatie uit het officiële Nederlandse Handelsregister. De app biedt u als ondernemer snel en overal toegang tot alle inschrijvings- en vestigingsinformatie vanuit het bedrijfsleven. De app geeft ook de mogelijkheid om producten aan te schaffen en deze aankopen via e-mail te verzenden en te delen.
Snel en overal toegang tot relevante informatie vanuit het Handelsregister, informatie die u helpt bij de ontwikkeling van uw onderneming. Klik hier voor meer informatie.

Conjunctuurenquête Nederland (21-08-2014)
Het vertrouwen van ondernemers in Nederland was in het derde kwartaal van 2014 positief. Wel was er sprake van een kleine afname ten opzichte van vorig kwartaal. Deze en meer verwachtingen en oordelen van ondernemers zijn terug te vinden in de rapportage van Conjunctuurenquête Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Explosieven niet aangetroffen bij station Dieren (21-08-2014)
Van 18 tot en met 21 augustus is het terrein van de toekomstige parkeervoorziening aan de Noorder Parallelweg in Dieren onderzocht op de aanwezigheid van explosieven. Deze zijn niet aangetroffen. Klik hier voor meer informatie.

Zaterdag 4 oktober Dierendag in Dieren op het Winkel Centrum Dieren (Callunaplein) (07-08-2014)
De Stichting Dieren met Dieren organiseert op 4 oktober, dierendag, weer een grote dierenmarkt waar van alles te beleven is voor jong en oud. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur, roofvogelshow, marktkraampjes, film Rio 2, dierenbuffet etc.
Klik hier voor meer informatie.