Volg DELS ook op:

    Home Bestuur DELS-leden Nieuwsbrief Links Zonnepanelen
        Login Leden Nieuws Agenda Activiteiten

Nieuws:
Op deze pagina leest u allerlei nieuwsberichten met interessante informatie, waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen. Klik hier voor het nieuws-archief.

Informatiewinkel over ontwikkeling Calluna (22-05-2015)
Vanaf woensdag 27 mei zal er in de winkel waar voorheen Hettelaar was gevestigd een informatiewinkel (popup store) zijn ingericht. De geplande verdere ontwikkeling van het Calluna winkelcentrum zal hier zichtbaar worden gemaakt en toegelicht kunnen worden.

DELSleden actief om Gaike en Jefke Gerritsen te helpen. (17-04-2015)
Woensdag 15 april was er een speciale sponsoractie voor de zonen van DELS lid Ans Sterne, Gaike en Jefke Gerritsen. Gaike gaat met zijn handbike de Alpen in en heeft daarvoor de hulp van zijn broer Jefke nodig. “Met hellingen van 14 % moet je met je handbike niet stil komen te staan, want dan rol je zo weer achteruit", vertelde moeder Ans woensdag. "Het doet beide jongens goed om aan deze Battle deel te nemen."
DELS lid Annemeik Hellings van Aker uitvaarten, doneerde haar lange haar voor de stichting Kika. Iedereen die kwam kijken kon na de donatie voor Gaike en Jefke geknipt worden door het team van Ans. Schoonheidssalon IJsselzicht, van DELS lid Geralda Wolters bood een antirimpelbehandeling of schoonheidsadvies aan. Het was een gezellig drukke bedoening die bijna 200 Euro opbracht.
Zaterdag de 18e april gaan de teams die meedoen oefenen op de Posbank. Komt u helpen aanmoedigen rond 13.00 uur bij Posbankpaviljoen?
Vrijdag 24 april Charity VrijMiddagBorrel in het AGAhuis in Ellecom.
Wilt u ook doneren voor Gaike en Jefke? Dat kan natuurlijk door geld over te maken naar het speciaal geopende rekeningnummer, zie http://www.weldwarsnietlazy.nl maar het kan ook met daden.
DELS lid Jan Willem Eikenaar sponsort een reisverzekering voor de jongens en hun team, Arno Klavers ontwerpt en tekent de carport, Theis Jan Goudswaard van Brandom Strategisch ontwerp ontwierp het drukwerk, Riks van Dijk van Het AGAhuis sponsorde de website, en oud DELS lid Koen Welling van Multisponsor drukte de flyers en posters en de zijpanelen van een aanhanger die als blikvanger staat. Kortom er gebeurt van alles.
En vindt u het leuk om aanwezig te zijn bij de vrijmiddagborrel de 24 ste april in Het AGAhuis van 17 tot 19 uur en daar ter plekke te doneren dan bent u van harte welkom. Schoonheidssalon IJsselzicht is weer aanwezig met de antirimpelmachine, Gluk Food Art maakt wat lekkers, zo ook Mick Stomp van Het AGAhuis en Jefke Gerritsen is chefkok en opgeleid door chefkok Erik van Veluwen.
Hij zal oesters serveren en lekkere hapjes met asperges. Bijdrage minimaal 17 Euro voor Gaike en Jefke.
Heeft u nog een leuk item voor de veiling? Graag!!!! Meld het via de DELS secretaris: mick.stomp@dels.nl
En als u gezellig komt op de 24ste is het wel fijn te weten dát u komt en wie u meeneemt.
Klik hier voor meer informatie.

Wel dwars niet lazy. (10-04-2015)
Een aantal DELS leden is druk bezig om de zonen van DELS lid Ans Sterne (kapsalon Ans Sterne) te steunen om hun droom te verwezenlijken. Ze gaan deelnemen aan de Handbike Battle in de Alpen. En dat gaat niet vanzelf…Daarom willen we er graag bij helpen.
Via de website http://www.weldwarsnietlazy.nl en via de facebooksite wel dwars niet lazy is te lezen dat we geld bij elkaar willen krijgen voor een carport naast het huis van Dierenaar Gaike Gerritsen om droog en gemakkelijker vanuit zijn rolstoel in zijn hanbike te komen. Donaties zijn ook welkom voor de speciaal op maat gemaakte fiets, voor reserveonderdelen, voor de reis naar Oostenrijk waar de tocht van 21 km met een hoogteverschil van 900 m in de Alpen afgelegd zal worden tussen de verschillende teams van revalidatiecentra.
Klik hier voor meer informatie.

Toeristisch Platform ziet niks in onderzoek van gemeente Rheden (31-03-2015)
DE STEEG - Rheden wil dat een 30.000 euro kostend onderzoek in kaart gaat brengen hoe de gemeente aantrekkelijker kan worden voor toeristen. Voorzitter Peter Oversteegen van Toeristisch Platform Zuid-Oost Veluwezoom – waarbij 82 ondernemers zijn aangesloten – ziet niets in het plan.
Klik hier voor meer informatie.

Bronsvoort Blaak Architecten ontwerpt de restauratie en nieuwbouw van De Koninklijke Gazelle (30-01-2015)
Bronsvoort Blaak Architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de restauratie en nieuwbouw van de fabriek van de Koninklijke Gazelle N.V. in Dieren. Bekijk EDITIE 3 op de website en luister naar de verhalen van de architecten Anton Bronsvoort en Henk-Geert Blaak over hun visie op de fabriek van de toekomst en de uitgangspunten van het ontwerp. In het najaar van 2015 zal de fabriek feestelijk worden geopend. Tot die tijd zijn de ontwikkelingen van de bouw en restauratie te volgen op de website, zie hier het overzicht van alle foto's en video's http://www.bronsvoortblaak.nl/projecten/koninklijke-gazelle/
Klik hier voor meer informatie.

Verzoek voor sponsoring van Gaike Gerritsen. (29-01-2015)
Wij doen een verzoek voor sponsoring van Gaike Gerritsen zoon van Ans Sterne (kapsalon), Gaike is werkzaam bij Guus Morriën Lasvast in Spankeren. Gaike kreeg februari 2009 een bedrijfsongeval bij Guus en hield daarbij een hoge dwarslaesie over. Hij is nog steeds 3 dagen per week aan het werk bij Guus via Presikhaaf. Hij woont sinds 2010 zelfstandig en is nu bezig om een nieuwe uitdaging in zijn leven aan te gaan. Hij is aan het ontdekken wat zijn grenzen zijn, afgelopen zomer is hij begonnen met zeilen. Maar deze herfst is hij begonnen met handbiken en traint nu 3 keer in de week met lotgenoten in en rond Nijmegen. Hij gaat met zijn team naar Oostenrijk op 18 juni en zal daar zijn grenzen verleggen in een hand bike battle. Dit houd in dat een buddy en begeleiding van sportarts verpleegkundige en hotel geld kosten. HET TEAM ZOEKT HIERVOOR SPONSORS DUS BIJ DEZE.....
gaike@icloud.com kapsalonanssterne@hotmail.com
Voor een filmpje met meer uitleg:
Klik hier voor meer informatie.